Ungene mine

       Her er ungene mine :-)

Maria, Joakim, Esten André, Nikolai og Veronika

Flere bilder av de på mitt albume på msn

gurliskaker@hotmail.com


Aran dette også

Aran dette også


27 februar 2006

Heisann alle sammen!


Utrolig artig og få feedback på siden og bildet mitt!!!! Endelig   -  gleder meg selv også til og se hvordan den Aran genseren blir når den er ferdig, har aldri strikket fra toppen og nedover. Først strikket jeg lapper til skuldre så fremstykke så bak til under armene så rundt sammen.....kjempe...kjempe...... det som blir spent er armene som skal strikkes fra genseren i ermhullet og utover!!!! I bakvendt land... men det var vistnok den orginale måten og strikke aran på. Har fått meg mønster ( Celtic Dream) og garn fra USA ( Black Water ) men alt kommer fra Irland!!  Utrolig drygt garn !!

Klem Gurli


Aran genseren

Aran genseren


En ny vinter

Så er helgn snart slutt og vinterferien begynner her i Trøndelag. Med skikkelig vintervær, i natt har det kommet utrolig mye snø det er minus 3 grader og 5 mila er nettopp ferdig på skjermen. Nok en norsk nedtur - men men, man kan ikke bestandig være den nr.1 da.!!!! Synes synd på de jeg som MÅ liksom være den eneren hele tiden!!

uka som kommer er det mars og nok en vinter måned, jeg iker ikke vinter og med 1,5 meter snø ute er ikke formen på topp!!   Gi meg en lelighet i byen så jeg kan emigrere nå og da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strikket nok noen runder på Aran genseren, no går det seint da!! Men men,det er en lekker sak da! Tilogmed "gubben" liker den!  Det skal noe til d!

Influensaen har sluppet taket noe - heldigvis, Maria Emilie hoster endel men d går bra -

Deilig og hadt fri i helga fra de hærsens kyrne - håper dette er siste året med de fritidsberøverne på gården!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eldste dattra skal konfirmeres den 27 mai - herregud, begynner og blir gammel ( 34!) eller..............
må vel begynne med planleggingen der også snart - invitasjonene er jo ute - og menyen er klar -
men det er så rart med det, mange bekker små........ mye og gjøre.....

Klem, Gurli


Ha fin helg alle sammen :-)

Halloen, ikke mange besøk på sia mi gitt....håper det blir bedre da, savner mailer!!!!!

Enda er det influensa i huset, ikke godt - søvnløse netter ja! Heldigvis har vi fri i helga fra gården - skulle ønske hele dritten ble solgt....GILDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadde man bare vunnet i lotto!!  Gjett hvem som hadde flyttet?????? JUPP, meg  -

Vel, ikke mye gjordt mhht handarbeid o.l enda denne dagen nei...ligget og sovet etter litt, det har ikke blitt mye søvn siden mandag!! Tror jeg må bestille meg hotell i helga for og få sovet ut, og litt pause fra hjemmet.............  HURRA hadde vært godt ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deppa dag i dag...vises sikkert på innlegget også...vel, håper andre enn meg får en FIN helg!!

Klem, Gurli

23 februar 06

Heisann....

Fortsatt influensa i kåken. Ikke bra, man blir døgnvill da hun på 3 har feber opp i 39 og vil ikke sove NÅR hun skal!!
I dag er det faktisk 5 + grader ute!!!!!! 23 februar, deilig, men med over en halv meter snø ute kan man ikke "nyte" det liksom. Verandaen er full av snø og 2 syke barn inne :-(

I går fikk jeg ikke strikket i det heletatt. Var på møte med landbrukssjefen, vi har STORE planer..... som går i retning reiseliv!! Spennende!! Vært deilig og kunne kutte ut melkekuene og gjordt noe annet ja! Mere fritid!

Planer for dagen er strikke mere på Aran genseren, og selfølgelig se på OL, det er vel stafett for damene i dag, kanskje man blir overrasket med noen medaljer!  :-O

Håper noen vil maile meg snart....heller lite med mail p.t :-)  Snakkes

Klem Gurli
Familien Heimsbakk !!! Desember 2005

Familien Heimsbakk !!! Desember 2005
Veronika inne ved treet, Nikolai øverst i stigen Esten André under han og Joakim underst. Sittende er Olav Arne , meg med Maria Emilie forran meg!!

Velkommen!!!!

Heisann alle sammen!!

Jeg er ei jente f.1972. Lidenskapelig opptatt av håndarbeide,baking og slektsforskning.
Handarbeid er hovedsakelig strikking og noe brodering, har faktisk brodert min eldste datters bunad (!!!) den har jeg  akkurat fått monter og den ble jeg veldig fornøyd med. Siden jeg aldri hadde brodert annet enn korssting må jeg si jeg var en smule "gal" da jeg startet på!! Men VIL du noe sterkt nok får du det til ;-)

Akkurat no strikker jeg på min manns genser i Aran strikk. Jeg bestillte garn fra blackabbey.com  der traff jeg på en utrolig hyggelig dame Marilyn King som hadde under ett besøk i Irland fått kontrakt med ett gammelt spinneri og utarbeidet ett nydelig fargekart på ett kjempegodt ullgarn fra Irland. Siden jeg og min mann er veldig glad i Irland ( var i Dublin sommeren 2005) valgte jeg dette garnet - ble gledelig overrasket !!!
Hun hadde også mange spennende mønstre - jeg fikk tak i noe som het " Celtic dream" mønster. Ett komplisert og vanskelig mønser, Aran strikk er jo bare fletting og denne skulle strikkes etter den tradisjonelle måten og gjøre dette på i Aran strikk. Altså fra toppen og til bunnen. En ny erfaring!!  Ble temmelig stolt da jeg ENDLIG forsto all den engelske forkortningene og mønstrene!!
(legger ut bilder snart..)

Skriv gjerne mail til meg og jeg er på msn på adressa gurliskaker@hotmail.com

Klem  Gurli